Abdij Ulingsheide In Concert

Tegelse Hofzangers In een zeer sfeervolle Abdij Ulingsheide (Tegelen) worden twee concerten georganiseerd op zaterdagavond 15 maart 2014 (om 20.00 uur) en zondagmiddag 16 maart 2014 (om 15.00). De Abdij heeft in het najaar van 2013 haar aantrekkings-kracht bewezen door een zeer druk bezocht weekend “Tegula Cultura”. De concerten in maart a.s. zijn hier een vervolg op.

Twee gerenommeerde - regionale - culturele verenigingen zullen u verwennen met prachtige muzikale klanken: het Tegels Symphonie Orkest en Zangensemble De Tegelse Hofzangers.

Sef Thissen Daarnaast treden twee zeer bekende solisten op. Venlonaar Sef Thissen maakt als bariton in zeer snel tempo carrière. Hij is inmiddels een bekende Venlonaar door de organisatie van Viva Classic Live in de Venlose binnenstad. Verleden jaar zwaaide hij nog de scepter over het Venlose Jocus Rijk als Prins Carnaval. Maartje Rammeloo Hij zingt samen met de jonge, veelbelovende sopraan Maartje Rammeloo uit Eindhoven. Zij behaalde cum laude haar masterdiploma aan het conservatorium met als specialisatie Operette en Klassiek Muziektheater. Zij treedt op in diverse opera's.

Naast kloosterklanken kunt u ook genieten van kloostergerechten; met name het culinaire intermezzo maakt dat dit geen traditionele concerten zijn. Dit is voor U en uw medebezoekers, een goede gelegenheid om op een andere wijze samen te zijn.

Meer informatie treft u aan op de website www.tegula-cultura.nl waar u tevens kaarten kunt bestellen.